Заказ билетов:
тел.: (044) 237-90-05
факс: (044) 258-45-47
Маргарита Королева

Меню правильного харчування для схуднення

Для ефективного зниження маси тіла варто випробувати відому методику скидання ваги.
Її суть в тому, що в організм надходить все необхідне. Але не відразу, а в певні дні.
Два дні вживається білкова їжа, день вуглеводи. Останній день розвантажувальний. Протягом двох днів відбувається спалювання жиру.
У даний період добовий раціон харчування варто обмежити 1200ккал. В «вуглеводний» день його можна довести до 2000кКал, оскільки зайві калорії все одно згорять при «розвантаженню». Є технологія оздоровлення та правильний догляд за обличчям для жінки. Цікаво, тренінги по бюджетуванню, та тренінги з продажу по телефону в компанії

Перший день: білок, овочі
Харчування складається з капусти, огірків, салату, кабачків, квасолі, болгарського перцю. Дозволяється відварене куряче м’ясо, яйця, м’ясо кальмара.

Другий день: білок, м’ясо
Меню для зниження ваги залишається тим же, але курку замінити рибою або парним м’ясом, свининою чи бараниною.
Допускаються тверді сорти сиру в невеликій кількості.

Третій день: вуглеводи
Дозволені фрукти. Можна приготувати вівсянку, будь пластівці. У кашу додати родзинки, курагу. Годиться рис, макарони, але все без масла. Жир в третій день вживати не можна! Можна будь-які овочі, відварені або у свіжому вигляді. А також мед, варення, мармелад.

Четвертий день: розвантажувальний
Меню просте: чай, кава, сирі овочі. У чай або каву, зрозуміло, не солодкий, можна додати трохи молока. Якщо робота пов’язана з фізичним навантаженням, варто відмовитися від розвантажувального дня, обмежившись зниженням калорійності. Дозволяються сир, тушковані овочі, гречка.